I like to play with my Maila.

Olemme kehittäneet jääkiekkomailan, jolla haluaisimme itse pelata. Ei mikään turhan jäykkä, vaan sopivan letkeä, joka on tehty maailman parhaista raaka-aineista sekä muotoiltu sellaiseen pelitapaan, josta brasilialaiset tekivät jalkapallossa tunnetun. Jääkiekossa se on #freestylehockey. Kaikki mailamme on ristiinlaminoitu parhaasta hiilikuidusta, emmekä ole tehneet materiaaleissa yhtään kompromissia.

Me olemme sitä, mitä jääkiekko tulee olemaan: luovaa ja helvetin hauskaa.

Mailoja on vain yhtä lapamallia ja flexiä. Flexit ja pituudet on jaoteltu kolmeen eri ikäluokkaan: lapset, nuoret ja aikuiset. Olemme käyneet läpi useampien vuosien ajan läpi joukkueiden tilauksia, konsultoineet useita pelaajia ja testanneet eri jäykkyyksiä, malleja ja kickpointteja. Lopputuloksena on yksi Maila, joka on maailmankaikkeuden paras peliväline.

Maila toimitetaan aina samettisessa pussissa, jotta se saa parasta mahdollista huolenpitoa ja jokaisen Mailan mukana tulee Maila-kiekko.

Tarvikevalikoimassa olemme tehneet saman laatulupauksen kuin Mailoissa:
Mailan tuotteet on kingejä!

T-paidat on valikoitu parhaista materialeista, olemme kaavoittaneet logopaitamme itse. Ajatuksemme oli tehdä paita, joka pitää muotonsa kovemmassakin menossa, sekä kestää pesusta toiseen.

Puuvillaiset IHANA MAILA -paidat ovat 100% puuvillaa, ja niiden koot ovat hieman normaalia pienemmät. Logopaidat on todellista kokoa ja tehty bambun ja puuvillan sekoitteesta.

Ota yhteyttä meihin:

super at supermaila.com